top of page

VERS BEREIDE GERECHTEN

Met dagverse, kwalitatieve ingrediënten maken we heerlijke gerechten voor jouw weekend!

Iedere donderdag duiken wij de keuken in om mooie gerechten te bereiden. Deze kun je vanaf vier personen tot donderdag 10:00 uur (als pre-order) bestellen via de webshop. We zorgen er dan voor dat ze op vrijdag voor je klaar liggen in de winkel. Je kunt zelf kiezen of je ze op vrijdag, of op zaterdag op komt halen dat weekend. 

​

Liever iets verder vooruit bestellen? Dat kan ook, geef dat dan even aan in je bestelling.

​

We maken altijd iets meer van deze gerechten dan dat er besteld is, zodat je ook zomaar even binnen kunt komen vallen om iets lekker te halen. Het aanbod is dus wisselend en zolang de voorraad strekt in de winkel. Als we een mooi product voorbij zien komen bij een leverancier, dan kan het ook zomaar zijn dat we daar een mooie maaltijd van maken die niet te vinden is op de website. Dit laten we altijd weten via onze Instagram en Facebookpagina. Volg ons daarom voor het laatste nieuws! 

HUISGEMAAKTE GRAVAD LAX

Verse zalm gemarineerd in dille, zeezout, citroensap en een heel klein beetje suiker. Heerlijk fris en mooi dun gesneden uiteraard.

Vigola Delicatessen Driebergen Traiteur Huisgemaakte Gravad Lax (2).jpg

GEVULDE PORTOBELLO'S UIT DE OVEN

Comfort food uit de oven voor de cheese lover! Gevulde portobello’s met gorgonzola, Prosciutto di Parma, gemarineerde mini vijg en verse tijm.


15 minuten in de oven op 200 graden en laat die zalige geur je keuken vullen.


Ook vega te bestellen uiteraard!

Vigola Delicatessen Driebergen Traiteur Huisgemaakte Portobello.jpg

VITELLO TONNATO

Zachte, langzaam gegaarde kalfsmuis. Mooi rosé en dungesneden, begeleid met frisse tonijnmayonaise, rucola en kappertjes.

Vigola Delicatessen Driebergen Traiteur Vitello Tonnato

PULPO SALADE

Gemarineerde octopus. Mooi sous vide gegaard en vervolgens gegrild en aangemaakt met vinaigrette van limoen. Geserveerd in een frisse salade met koriander, munt, peterselie, komkommer en tomaat.

Vigola Delicatessen Driebergen Traiteur Pulpo Salade.jpg

SALADE GEGRILDE GROENTE MET BURRATA

Mooie kleurrijke salade met gegrilde groenten, burrata en balsamico dressing met balsamico azijn van Acetaia Giusti.

Vigola Delicatessen Driebergen Traiteur Salade Gegrilde Groente Burrata_edited.jpg

COQUILLES SAINT-JACQUES

Sint Jakobsmosselen, oftewel 'Coquilles'. Kort gesauteerd en geserveerd met huisgemaakte citroenmayonaise.

Vigola Delicatessen Driebergen Traiteur Gegrilde Coquilles.jpg

OESTERS MET PARELS VAN PONZU EN YUZU

Geopende Fine de Claire oesters met oyster pepper van Terre Exotique en parels van ponzu en yuzu.

Vigola Delicatessen Driebergen Traiteur Fine de Claire oester Oyster pepper Ponzu Yuzu Par

VERSE TONIJN TARTAAR

Verse tonijn tartaar met wakamé, sojasaus en wasabimayonaise.

Vigola Delicatessen Driebergen Traiteur Huisgemaakte Tonijn tartaar.jpg

VERSE TONIJN TATAKI

Verse tonijn tataki met wakamé, wasabi en sojasaus.

Vigola Delicatessen Driebergen Traiteur Tonijn Tataki.jpg

GEGRILDE LANGOUSTINES

Langoustines gemarineerd in citroenolie met knoflook en peterselie. Kort gegrild en geserveerd met citroenmayonaise.

Vigola Delicatessen Driebergen Traiteur Gegrilde Langoustines.jpg

ARGENTIJNSE TIGER GAMBA'S

Argentijnse Tiger gamba's gemarineerd in knoflookolie en sojasaus.

Tiger gamba.jpg

YAKITORI SPIESJES

Malse kippendij gemarineerd in knoflook en sojasaus. Opgemaakt met yakitorisaus, lente ui en sesamzaad.

Vigola Delicatessen Driebergen Traiteur Huisgemaakte Yakitori spiesjes.jpg

HUISGEMAAKTE TIRAMISU

Heerlijke, huisgemaakte tiramisu met amaretto én advocaat. Topping van Oreo kruim. Verrassend lekker!

Vigola Delicatessen Driebergen Traiteur Huisgemaakte Tiramisu.jpg
bottom of page