top of page
Danielle.jpg

OVER VIGOLA DELICATESSEN

Over ons: Welcome

Leuk dat je meer over ons wil weten!

Om maar met de deur in huis te vallen: wij zijn Niels en Daniëlle. Wij hebben elkaar acht jaar geleden gevonden in onze liefde voor lekker eten, drinken en gezelligheid. Maar onze passie voor mooie producten gaat verder terug. 


Niels is na zijn opleiding Zelfstandig Werkend Kok bedrijfsleider geworden in diverse horeca zaken, waarna hij doorrolde in de sales richting horeca en slijterij. Hier sprak hij veel ondernemers, waardoor het vlammetje om ook te gaan ondernemen begon te branden. Daniëlle studeerde aan de Hoge Hotelschool Maastricht. Haar interesse in food trends en concepten diepte ze verder uit tijdens haar stage bij Food Inspiration Magazine. Na de Hotelschool studeerde ze Entrepreneurship aan de VU en de afgelopen jaren is ze werkzaam in IT en Data.

We misten het allebei om écht bezig te zijn met ons vak. De mouwen oprollen en een mooi concept neerzetten, servicegericht zijn, relaties opbouwen en klanten blij maken en last but not least: werken met mooie producten. 

Over ons: Over ons
Niels_edited.jpg

Want mooie producten in huis halen en daar samen met vrienden en familie van genieten is wat we zelf het liefst doen. Naast het bezoeken van goede restaurants. Liever een keer echt goed eten, dan heel vaak matig.


We vonden het altijd jammer dat de producten die we proefden in goede restaurants als consument lastig te vinden waren. Voor het samenstellen van een goed diner reden wij bijvoorbeeld naar de markt, de Lindenhoff, langs allerlei speciaalzaken en bestelden we van alles online. Niet echt handig als je last minute jezelf, of je vrienden wil verwennen. Dit kan ook anders, dachten we. Bij ons kun je daarom van alles vinden om je borrel of diner tot een succes te maken. Niels zal je hierin verder helpen in de winkel, Daniëlle werkt wat minder zichtbaar aan de 'achterkant' van de winkel. 

Binnenkort een lekker avondje eten? Kom dan vooral even kijken en proeven in de winkel, want de voorpret begint bij ons!

Over ons: About

>>> OPENINGSTIJDEN <<<

Loop eens binnen, zodat we je meer kunnen vertellen over onze producten.

We zijn na Oud & Nieuw gesloten van 1 t/m 9 januari. Even op adem komen, zodat we het komende jaar jullie weer met frisse energie kunnen voorzien van de lekkerste borrelplanken en nog veel meer!

Dinsdag - vrijdag     10:00 - 17:30 uur
Zaterdag                   09:00 - 17:00 uur

Over ons: Openingstijden
Over ons: Instagram
bottom of page